opc_loader

Menu

8.8 / 10 van 5 reviews

Salvia Divinorum leaves

Weight

6,90
Stock:
100000 Items
Description

Salvia Divinorum

Salvia divinorum is een van de heilige planten van de Mazatec Indianen. De bladeren worden ongeveer een half uur gekauwd, waarna je bewustzijn een andere dimensie binnen gaat. De werking van Salvia is niet te vergelijken met die van andere hallucinogenen. Het wordt zelfs door velen gezien als het krachtigste hallucinogeen dat er bestaat. 

Krachtig hallucinogeen

Salvia divinorum, of gewoon 'Salvia', is een kruid dat afkomstig is uit de Labiatae (mint)-familie. Deze planten zijn inheems in de wouden van de Sierra Mazateca in Oaxaca, Mexico. Daar groeit het in ravijnen en andere grote, vochtige gebieden. De planten zelf kunnen meer dan een meter hoog worden en hebben grote groene bladeren. Salvia behoort tot de salie-soorten, maar dat betekent dat niet elke salie die je ziet groeien deze hallucinogene eigenschappen heeft!

Voor je dus direct je tuin in gaat om wat plantjes te plukken, lees eerst even verder. Er zijn wereldwijd namelijk ruim 1000 soorten salie (salvia), maar slechts één daarvan heeft de psychedelische eigenschappen, namelijk salvia divinorum. Salvia Divinorum is één van de meest krachtige psychedelica die er bestaan. Een salvia trip wordt gekenmerkt door bijzondere en unieke ervaringen.

Gebruik van Salvia blad

De meest effectieve manier om Salvia te consumeren is ongeveer een half uur lang op de bladeren kauwen, zodat de werkzame stoffen opgenomen kunnen worden door de bloedvaten en slijmvliezen in je mond. Meestal zijn 8 tot 20 bladeren genoeg. Ook kan salvia worden gerookt. 

Extra informatie

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding waarvoor voedingssupplementen geen vervanging vormen. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Aanbevolen dagelijks dosering niet overschrijden. Koel, droog en donker bewaren. In geval van medische complicaties, medicijngebruik, zwangerschap of borstvoeding voor gebruik eerst uw arts, apotheker of deskundige consulteren. Stop direct het gebruik als u ongewenste bijwerkingen van dit product ervaart. 

Bovenstaande gezondheidseffecten zijn nog niet officieel vastgesteld.

Reviews ()
Salvia Divinorum leaves does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
Post review
Salvia Divinorum leaves
Post review

Meest recente reviews

Last viewed items